Bereidingswijze
Verwarm de Oven voor op 200°C.
Vermeng de honing, ei, speculaaskruiden, de anijs en het zout in een kom en roer het bakmeel erdoor. Laat het deeg afgedekt in de koelkast ± 1 uur rusten.
Vorm van het deeg repen en snijd die in dobbelstenen. Leg de taaitaainoten op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.
Vermeng de honing, ei, speculaaskruiden, de anijs en het zout in een kom en roer het bakmeel erdoor. Laat het deeg afgedekt in de koelkast ± 1 uur rusten.
Vorm van het deeg repen en snijd die in dobbelstenen. Leg de taaitaainoten op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.
Afbeelding
Ingrediënten
250 gr vloeibare honing
1 eetlepel speculaas- of koekkruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
250 gr gezeefd zelfrijzend bakmeel
1 ei
Zout
1 eetlepel speculaas- of koekkruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
250 gr gezeefd zelfrijzend bakmeel
1 ei
Zout
Bereidingstijd
30-60 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1315990
Homepage ID
1353049
Smaak
A
Teller
2931
Bron
sintrecepten
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid