Bereidingswijze
Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar. Leg op elk plakje een rolletje spijs. Bevochtig de randen van het deeg en vouw de plakjes dubbel. Bestrijk de bovenkanten met losgeklopt ei en bestrooi met suiker. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze circa 25 minuten in de voorverwarmde oven
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
200 g amandelspijs
4 plakjes diepvries bladerdeeg (10x10 cm)
1 ei, losgeklopt
2 eetl. suiker
4 plakjes diepvries bladerdeeg (10x10 cm)
1 ei, losgeklopt
2 eetl. suiker
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1315977
Homepage ID
1353049
Smaak
A
Teller
1537
Bron
boodschappen
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak van de amandelspijs 4 rolletjes die iets korter zijn dan de deegplakjes. Laat het bladerdeeg circa 10 minuten ontdooien. Verwarm de oven voor op 190ºC.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid