Bereidingswijze
Zet de kom met de stukjes chocolade op een brandend theelichtje. Laat de chocola langzaam smelten en roer af en toe om. Maak balletjes van de amandelspijs. Steek een satépen in een balletje amandelspijs en doop deze aan één kant in de chocolade. Doop het volgende balletje in de notenkruimels. Ga zo door tot alle balletjes zijn gebruikt. Leg de noten- en chocoladebonbons (zonder stokje) op een schaaltje.
Afbeelding
Vertel iets leuks over dit recept
makkelijk te maken en super lekker
Ingrediënten
50 g blanke, gepelde hazelnoten
1 reep bittere chocolade
300 g amandelspijs
1 reep bittere chocolade
300 g amandelspijs
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1315975
Homepage ID
1353049
Smaak
Z
Teller
344
Bron
boodschappen
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Plet de hazelnoten tot grove kruimels in een plastic zakje met een deegroller of een wijnfles. Stort de kruimels uit de zak in een kom. Breek de chocola in kleine stukjes, boven een metalen kom. Snijd het blok amandelspijs éénmaal in de lengte door en vier of vijf maal in de breedte.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid