Bereidingswijze
Laat 9 plakjes bladerdeeg ontdooien en snij uit 8 plakjes zo groot mogelijke mijters. Snij het laatste plakje bladerdeeg in 8 repen. Verwarm de oven voor op 230 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de mijters op de bakplaat, maak 4 kruizen van de deegrepen en plak ze met water vast op de 4 mijters. Bak ze midden in de oven in 10 minuten gaar en goudbruin. Laat de mijters helemaal afkoelen en verdeel 500 mililiter chocolademousse over 4 mijters. Schil 2 sinaasappels dik en snij het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Dep de partjes droog. Verdeel de sinaasappelpartjes over de mousse en dek ze af met de overige 4 mijters van deeg.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
makkelijk en lekkere traktatie voor bij de koffie thee of warme chocomelk
Ingrediƫnten
9 plakjes roomboter bladerdeeg
500 mililiter chocolademousse
2 sinaasappels
500 mililiter chocolademousse
2 sinaasappels
Bereidingstijd
30-60 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1315439
Homepage ID
1353049
Smaak
A
Teller
582
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid