Bereidingswijze
Doe alles bij elkaar in een kom.
Snij de boter in kleine stukjes.
Kneed het geheel met de hand tot een niet plakkende deegbal goed door elkaar.
Maak kleine knikkers van het deeg en leg deze op de bakplaat 2 cm van elkaar af.
Druk ze iets aan zodat ze iets platter worden en niet kunnen wegrollen.
Plaats de bakplaat in de oven en bak de kruidnootjes in 20 minuten gaar.
Laat ze afkoelen en smullen maar.
Snij de boter in kleine stukjes.
Kneed het geheel met de hand tot een niet plakkende deegbal goed door elkaar.
Maak kleine knikkers van het deeg en leg deze op de bakplaat 2 cm van elkaar af.
Druk ze iets aan zodat ze iets platter worden en niet kunnen wegrollen.
Plaats de bakplaat in de oven en bak de kruidnootjes in 20 minuten gaar.
Laat ze afkoelen en smullen maar.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
100 gram zelfrijzend bakmeel
50 gram bruine basterdsuiker
40 gram harde boter
1 theel. speculaaskruiden
2 eetl. melk
zout
50 gram bruine basterdsuiker
40 gram harde boter
1 theel. speculaaskruiden
2 eetl. melk
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1315437
Homepage ID
1353049
Smaak
A
Teller
1326
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Neem de bakplaat en bestrijk deze met wat boter of leg er bakpapier op.
Neem de bakplaat en bestrijk deze met wat boter of leg er bakpapier op.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid