hartige banketstaaf

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/26/2007 - 12:28
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Meng in een kom het gehakt, 1/2 ei en de gehaktkruiden. snijd de kaas in mini blokjes en voeg deze bij het gehakt.Vet een bakplaat in met boter. Halveer de plakjes bladerdeeg tot 8 even grote rechthoeken. Vorm met 4 plakjes de letter s. Verdeel het gehaktmengsel over deze 4 plakjes bladerdeeg. Dek het gehaktmengsel af met de andere plakjes bladerdeeg en druk de deegranden goed dicht. Bestrijk de bovenzijde van het bladerdeeg met de rest van het losgeklopte ei. Bak de letter op de bakplaat in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
Afbeelding
hartige banketstaaf
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
hartige banketstaaf
Ingrediƫnten
200 gram half om half gehakt
gehaktkruiden
1 ei, losgeklopt
4 plakjes bladerdeeg
1/2 eetlepel boter
1 blok kaas van 1cm dik
Bereidingstijd
30-60 min
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1315436
Homepage ID
1353049
Smaak
H
Teller
1479
Bron
ah
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
season25
Gelegenheid