Perzik-Kwark Nagerecht

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 20:50
Bereidingswijze
Perziken in stukjes in ingevette ovenschaal doen,Kaneel + citroensap en gewelde rozijnen over perziken verdelen.
Oven 200 graden.
Eieren splitsen. In kom boter + suiker + vanillesuiker en dooiers met mixer tot een romige massa kloppen.
Kwark + maizena erdoor.
Eiwitten stijf kloppen. Door kwarkmengsel scheppen.Massa op perziken.

+ 30 min. in de oven.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk nagerecht van perzik en kwark.
Ingrediƫnten
1 blik perziken (850 gram),
2 eetlepels in deel van perziksap gewelde rozijnen,
1 theelepel kaneel,
1 theelepel citroensap
2 eieren
50 gram boter,
50 gram basterd,
1 zakje vanillesuiker,
1 bakje magere kwark 225 gram,
1 eetlepel maizena.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
130708
Homepage ID
9698
Smaak
N
Teller
3577
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dankbaar