Gevulde Pasta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 20:28
Bereidingswijze
Pijnboompitten in droge koekenpan lichtbruin roosteren.Ui in olie 5 min.bakken.Tomaat en courgette 5 min. meebakken.Cappelletti in ruim kokend water met wat zout in 3-4 min.beetgaar koken en laten uitlekken.Pesto en courgettemengsel mengen en direkt door de cappelletti roeren.Pasta met kaas,basilicum en pijnboompitten bestrooien.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk toscaans voorgerecht
Ingrediƫnten
1 el pijboompitten,1 kleine ui(fijngesneden),2 el olie,6 gedroogde tomaten in reepjes,1/2 courgette ongeschild in halve plakjes,250 gr Cappelletti con Prosciutto Crudo(Buitoni Fresco),zout,peper,140 gr Pesto alla Genovesa(Buitoni Fresco),3 el grof geschaafde parmezaanse kaas,2 el fijngesneden basilicum.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
130706
Homepage ID
14471
Smaak
N
Teller
4647
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tajmahal