Rode-Wijnfondue

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 20:02
Bereidingswijze
Wrijf de fondue pan in met knoflook.
wrijf een pan met dikke bodem in met knoflook.
Laat in deze pan de wijn warm worden tot ze gaat bruisen.
Doe er dan de gemalen kaas bij en blijf roeren tot er een mooie gladde fondue ontstaat.
Is de fondue te dun bindt deze dan met war maizena, aangemaakt met wat wijn of water.
Breng de fondue op smaak met peper.
Doe de fondue in de fonduepan en houdt haar goed warm.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 teentje knoflook
4.5 dl rode wijn
400 gram belegen Goudse kaas
400 gram gelegenkaas met komijn
peper
e.v.t maizena
Hulpmiddelen & keukengerei
liefst glazen fondueschaal vanwege de kleur van de fondue
Leuke tips
doop stokbrood in de fondue, en geef er rode wijn of thee bij
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
D
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
130686
Homepage ID
12668
Smaak
N
Teller
714
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elizabthje