Bereidingswijze
breek de chocolade in kleine stukjes op een diep bord en laat dit op een pan met heet water smelten-roer er dan de koffiemelk en de likeur er doorheen-shep op een bordje een flinke bol ijs en 2 peerhelften en besprenkel dit met de chocosaus en doe er evt.slagroom op
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 rijpe handperen*verse citroensap*100 gr.bittere chocolade*0,5 dl.koffieroom*2 eetl sinasappel likeur*0,5 l.chocolade-roomijs of vanille-roomijs(evt.stijfgeklopte slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
het staat leuk als je er een klein takje besjes over doet
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
130682
Homepage ID
16517
Smaak
Q
Teller
207
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
peren schillen en overlangs door het midden snijden,klokhuizen eruit en meteen besprenkelen met citroensap
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht