Peren Met Ijs En Chocoladesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 19:37
Bereidingswijze
breek de chocolade in kleine stukjes op een diep bord en laat dit op een pan met heet water smelten-roer er dan de koffiemelk en de likeur er doorheen-shep op een bordje een flinke bol ijs en 2 peerhelften en besprenkel dit met de chocosaus en doe er evt.slagroom op
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 rijpe handperen*verse citroensap*100 gr.bittere chocolade*0,5 dl.koffieroom*2 eetl sinasappel likeur*0,5 l.chocolade-roomijs of vanille-roomijs(evt.stijfgeklopte slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
het staat leuk als je er een klein takje besjes over doet
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
130682
Homepage ID
16517
Smaak
Q
Teller
207
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
peren schillen en overlangs door het midden snijden,klokhuizen eruit en meteen besprenkelen met citroensap
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
saya