Bagna Cauda

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 19:02
Bereidingswijze
Doe alle ingredienten in een pannetje en laat 10 minuten sudderen.
Vertel iets leuks over dit recept
Een onverwoestbare opener voor een tuinfeest of andere warmbloedige etentjes.
Ingrediƫnten
10 fijngehakte knoflookteentjes
200 gram boter
15 fijngehakte ansjovisfilets
200 cl olijfolie
Leuke tips
Serveren in de pan zelf (als het een mooi kookpotje is) of in een aarden recipient.
Voorzie veel knapperig stokbrood.Dompel stukjes stokbrood in de vloeistof en schep ermee datgene op wat op de bodem van de pan ligt.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
130679
Homepage ID
1444
Smaak
P
Teller
707
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
theodoor