Milanesesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 18:57
Bereidingswijze
- Bak in de koekenpan de ui en de prei glazig
-voeg daarna het gehakt toe en bak het rul bruin
- voeg eventueel de ham toe
- maak in het steelpannetje met het kookvocht en de boter en de bloem een saus door middel van roux(boter laten smelten, bloem er doen goed roeren en met scheuten het vocht erbij doen)
- doe er daarna de tomatenpuree bij
- goed roeren tot het kookt en de saus dikker wordt
- doe de prei, ui, gehakt en ham erbij
- op smaak brengen met organo, tijm en paprikapoeder
- heerlijk over de spaghetti!!!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijke spaghettisaus!!!
Ingrediƫnten
-1,5 eetlepel tomatenpuree
- 5 dl kookvocht van de spaghetti
- tijm
- oregano
- klontje boter
- eetlepel bloem
- hamblokjes of gehakt
- uitje
- preitje
- paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
- garde
- steelpan
- koekenpan
Leuke tips
- Heerlijk voor over de spaghetti eet daarbij een lekkere salade en geraspte kaas!!!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
130678
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
428
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- snijd de ui en prei in kleine stukjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan