Appelmoes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 18:51
Bereidingswijze
1. Doe het water in een pan.
2. Zet de pan op een hoog vuur.
3. Breng het water met het kaneelstokje aan de kook en voeg de appels toe.
4. Laat de appels tien minuten in een gesloten pan op een laag vuur koken.
5. Verwijder het kaneelstokje.
6. Sla met een garde door de appels zodat ze stuk gaan.
7. Breng de moes op smaak met suiker.
8. Doe de appelmoes in een afruimbak.
9. Laat de appelmoes buiten de koelkast afkoelen tot kamertemperatuur.
10. Plaats de appelmoes niet afgedekt in de koelkast tot de appelmoes een temperatuur van 2'C heeft bereikt
Ingrediƫnten
suiker: 80 g
kaneelstokje: 1 stuks
water: 1 dl
moesappels: 800 g
citroensap: 0.10 dl
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
130677
Homepage ID
15600
Smaak
Z
Teller
530
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulsmurfin