Chocolade Crispies

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 18:40
Bereidingswijze
Doe de in stukken gebroken chocolade en het vet in een au-bain- marie pan en roer het tot een smeuige massa. Voeg de rozijnen en
cornflakes toe en roer tot ze met chocolade bedekt zijn. Verdeel het mengsel over 16 kleine papieren cups en laat ze in de koelkast opstijven.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
100 g bittere chocolade
15 g bak- of braadvet (Remia)
65 g cornflakes
50 g rozijnen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
130673
Homepage ID
15600
Smaak
Z
Teller
451
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulsmurfin