" Rode Zuurkool " Met Aardappelpuree.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 17:30
Bereidingswijze
Laat de zuurkool ca. 10 minuten koken.
Bak de blokjes hamlap snel rondom bruin en
haal ze uit de pan.
Bak de uien met de knoflook even aan en voeg
daarna de paprikastukjes en salami toe en laat dit even meebakken.
Vervolgens de tomatenpuree, de zuurkool en
hamlap er bij doen en water toevoegen tot er
een dikke saus ontstaat.
Op smaak brengen met zout, peper en eventueel paprikapoeder.
Zuurkool en aardappelpuree apart serveren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zo heb je het vast nog nooit gegeten.
Ingrediƫnten
1 pond zuurkool, 1 1/2 kg.aardappelen,
1/2 pond hamlappen in blokjes, 1 1/2 ons
salami in blokjes, 2 grote uien, 1 teentje knoflook, 1 klein blikje tomatenpuree,
1 rode paprika, boter, peper en zout, eventueel wat paprikapoeder.
Leuke tips
Het is extra lekker met jus van draadjesvlees
er bij.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130645
Homepage ID
12538
Smaak
P
Teller
1036
Waardering aantal
1
Waardering
2
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak aardappelpuree.
Snij de uien in ringen en de paprika in stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rutje