Fu Yong Hai

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 17:00
Bereidingswijze
Pel de ui en knoflook en snij ze fijn. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook ong. 1 min. Voeg de tomatenpuree en het water toe en verkruimel het bouillontablet erboven. Roer alles goed door elkaar en laat de saus 1 min pruttelen. Breng de saus op smaak met ketjap, zout en peper. Roer de maizena los met 2 el water en roer de maizena door de tomatensaus. Klop de eieren los. Snij de prei in dunne ringetjes en roer deze door de eieren. Verhit de boter in de pan en bak er twee omeletten van. Leg de omeletten op een groot plat bord. Verdeel de garnalen erover en schep op elke omelet 2 el saus. Laat de ananasblokjes uitlekken en leg die om de omelet heen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 1 th bouillonpoeder of tablet, ketjap, peper en zout, 1 prei, 6 eieren, 100 g garnalen, 1 klein blikje ananas.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130628
Homepage ID
10185
Smaak
N
Teller
7371
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mellissa