Sate Van Vis En Vlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 16:45
Bereidingswijze
Snijd de visfilet en varkensfilet in blokjes en schep ze om met 2-3 el marinade. Rijg ze om en om aan stokjes en laat ze 2 uur marineren. Warm de ovengrill 10 min voor. Rooster de stokjes aan beide kanten 5-6 min. Bereid ondertussen volgens aanwijzingen satesaus en voeg er extra 1 dl kokosmelk, 2 el geraspte kokos en de grofgehakte pinda's toe.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 potje satemarinade, 1 bakje Javaanse satesaus, 1 blikje kokosmelk, 1 zakje geraspte kokos, 50 g pinda's, 300 g varkensfilet, 300 g poon-en of zeeduivelfilet.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130626
Homepage ID
10185
Smaak
N
Teller
395
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mellissa