Salade Met Geitenkaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 16:40
Bereidingswijze
Kook het ei 2 min, laat het schrikken en lepel de inhoud in een beker of potje. Voeg 2 el azijn, 1/2 el mosterd, 1 teentje knoflook uit de pers, 4 el olie en wat zout en peper toe en klop een gebonden saus van dit mengsel. Stroop de blaadjes van 1 takje tijm, pluk de blaadjes van 4 takjes peterselie en knip ze fijn. Roer ze bij de dressing. Halveer de kerstomaatjes. Snijd de geitenkaas in blokjes. Doe de sla in een kom en was de spinazie. Voeg de uitgebakken spekjes toe en meng alles vlak voor het serveren.
Ingrediƫnten
balsamico-azijn, grove mosterd, knoflook, olie, peper en zout, 1 ei, 1 takje tijm, 1 zakje uitgebakken spekjes, 1/2 bakje kerstomaatjes, 1 zakje gemengde sla, 4 takjes peterselie, 40 g pijnboompitten, 50 g verse spinazie, 200 g verse franse geitenkaas.
Leuke tips
Met stokbrood of ciabattabrood
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
130625
Homepage ID
10185
Smaak
Q
Teller
400
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mellissa