Witlofragout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 15:38
Bereidingswijze
Snijd 6 struikjes champignons overdwars in stukjes van 3 cm, verwijder de harde kern. Smelt 2el boter in een pan, bak hierin zachtjes 5 min 125 g door de midden gesneden champignons en 200 g hamblokjes. Voeg de witlof toe, schenk er 5 el water bij en laat 8 min smoren met de deksel op de pan. Roer een keer om. Bereid het zakje Maggi zoals aangegeven op de verpakking. Roer de gewelde mix door de witlof, breng aan de kook en laat op halfhoog vuur binden tot een dikke saus.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
6 struikjes witlof, 2 el boter, 125 g champignons, 200 g hamblokjes, 5 el water, 1 zakje Maggi Groentensmoor Ham-Kaas.
Leuke tips
Serveer de witlof-ragout in een ring aardapelpuree.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130616
Homepage ID
10185
Smaak
N
Teller
168
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mellissa