Pollo Al La Magdalena

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 15:26
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in stukjes. Verwarm de olie en boter en fruit hierin de in ringen gesneden uien en knoflook glazig.
Voeg de gezouten blokjes kip toe en bak ze rondom lichtbruin.
Voeg de hete bouillon en wijn toe. Laat dit 25 a 30 minuten zachtjes koken.
Voeg dan de champignons, worteltjes en rijst toe. Laat dit samen gaar worden. Voeg aan het einde de erwtjes en kruiden toe en laat dit warm worden. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eenpansgerecht met rijst, kip, groenten (waar de naam vandaan komt weet ik niet)
Ingrediƫnten
4 ons kipfilet - 2 el olijfolie - 30 gram boter - 2 teentjes knoflook - 3/4 liter kippebouillon - 3 dl witte wijn - blik doperwten (225 gram)- half bakje champignons in schijfjes - 300 gram verse worteltjes in schijfjes - 170 gram droogkokende rijst - 1 el gemengde Italiaanse kruiden
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130615
Homepage ID
11770
Smaak
N
Teller
308
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
joyce_van_oosterhout