bami

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 13:55
Bereidingswijze
verhit de olie in de wok en bak daarin de reepjes varkensvlees.Voeg de knoflook, de gember en de spaanse peper toe en roerbak deze heel kort.Voeg dan de prei, de paprika, de selderij, de peultjes en de champignons toe en bak deze een paar minuten op niet te hoog vuur mee.Voeg tot slot de kool en de tauge toe en roerbak de groenten bijtgaar.Breng het gerecht op smaak met peper en zout ( of een lepeltje bouillonpoeder) In fase twee mag er een eetlepel sojasaus of ketjap door.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
montignac vetmaaltijd uit snel en slank. cuisine M.Montignac van Ria Tummers
Ingrediƫnten
1 eetlepel olie, 200 gr. magere hamlapjes,2 tenen knoflook, 1 plak gemberwortel,1 spaanse peper,1 prei, ? rode paprika, 2 stengels bleekselderij, 100 gr. peultjes, 100 gr.champignons, 100 gr. tauge, 1 kleine spitskool, peper en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Montignac
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130579
Homepage ID
11593
Smaak
N
Teller
2687
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
27
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de hamlapjes in reepjes,hak de knoflook fijn, kneus en hak de gemberwortel fijn,snijd de spaanse peper en de prei in ringetjes,de paprika,bleekselderij,en champignons in plakjes, haal de peultjes af en blancheer ze.Snijd de spitskool in repen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
thea_g