aardappelstoofschotel met kalkoen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 12:08
Bereidingswijze
Snijdt de aardappel in dobbelsteentjes. Snijd de filet in stukjes
en bestrooi ze met zout en peper. Verwarm de boter in een braad-
pan en bak de stukjes filet en aardappel rondom bruin. Voeg de
gesnipperde ui en kerriepoeder toe en laat dit meefruiten. Voeg
daarna de overige ingredienten toe en laat het geheel nog 10
min. stoven.
lekker met komkommersalade
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 400 g kalkoen-/ of kipfilet
  • 2 uien
  • 2 fijngesneden appels
  • 300 g gekookte aardappelen
  • 4 gemberknolletjes
  • 100 g rozijnen
  • 1 el ketjap manis
  • 1 tl djahepoeder
  • 1/2 tl kerriepoeder
  • zout
  • peper
  • Bereidingstijd
    30-60 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Hoofdgerecht
    Recept ID
    130560
    Homepage ID
    8427
    Smaak
    P
    Teller
    204
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    0
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    ellentje