Zalmsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 11:48
Bereidingswijze
Schil de aardappels, snijd ze in kleine blokjes, was de aardappels en kook ze tot ze gaar zijn. Laat de zalm uitlekken en maak het schoon. Als de aardappels gaar zijn, doe je de zalm bij de aardappels en voeg je naar smaak een aantal eetlepels mayonaise of fritessaus toe. Mensen die lijnen, kunnen het natuurlijk ook zonder mayonaise doen. Mix het geheel goed door (prakken).
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere salade die makkelijk te maken is.
Ingrediƫnten
Aardappels, een blik zalm, mayonaise.
De verhouding tussen aardappels en zalm kun je zelf bepalen. Over het algemeen gebruik ik ongeveer 8 aardapelen op een 'gewoon' blikje zalm (niet zo'n heel klein blikje)
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
Maak met een ijsschep bolletjes van de salade en doe op elk bolletje een beetje mayonaise en tomatenketchup (naar smaak). Snijd een hard gekookt ei in stukjes en doe dit met wat augurk bij de salade. Deze salade kun je zowel warm als koud eten en is erg lekker met zelfgemaakte patat.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
130556
Homepage ID
2677
Smaak
N
Teller
1478
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de aardappels. Laat de zalm uitlekken en haal de graten eruit.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tanja