Witte Rijst Met Rozijnen En Amandeltjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 11:48
Bereidingswijze
kook de rijst volgens de aanwijzingen (ik kook de rijst steeds in 2 liter water en giet hem vervolgens af - vind dit nog steeds het beste resultaat hebben) - doe de rijst na het afgieten weer in de pan - voeg amandelen en gewelde rozijntjes toe en laat nog 10-15 minuten staan.
Vertel iets leuks over dit recept
lekker bijgerecht!
Ingrediƫnten
witte rijst (naar keuze) - 1 ons gepelde amandelen - 1/2 ons blanke rozijnen
Hulpmiddelen & keukengerei
kookpan
Leuke tips
heerlijk met kipfilet (gepaneerd) en een milde kerriesaus met appeltjes, rozijntjes en evt. banaan! Eet smakelijk.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
130555
Homepage ID
14743
Smaak
N
Teller
329
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
wel de rozijnen gedurende 1 uur in warm water
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
stille_smuller