kalkoenstoofpot

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 10:10
Bereidingswijze
Fruit in een grote braadpan de gesnipperde uien aan in het ganzenvet. Snijd ondertussen de meiknolletjes in dobbelstenen en breek de sperziebonen. Doe ze bij de uien en fruit ze enkele minuten mee.Leg de kalkoendijen naast elkaar op de groente in de pan en bestrooi ze met zout en peper. Voeg het bouquet garni toe.Giet de hete bouillon erbij en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat alles een uur zachtjes smoren.Meteen serveren of de stoofpot laten afkoelen om te ontvetten.Daarna weer in de bouillon opwarmen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
montignac recept voor vetmaaltijd uit: mijn recepten uit de Provence van M.Montignac
Ingrediƫnten
6 kalkoendijen, 3 gesnipperde grote uien, 4 of 5 meiknolletjes, 250 gr. sperziebonen,40 cl. kippebouillon, 3 eetlepels ganzevet(verkrijgbaar bij reformhuis dat produkten verkoopt van Montinac) bouquet garni, zout, peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Montignac
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
130535
Homepage ID
11593
Smaak
N
Teller
3543
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
thea_g