Tapas: Tomaten Hapjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 09:57
Bereidingswijze
Snij het stokbrood in plakjes en leg ze in de over zodat de bovenkant hard wordt.
Snij de tomaten in stukjes en vermeng ze samen met wat olie, azijn en peper en zout naar smaak in een kom en laat dit even intrekken. Evt. kun je als je dat lekker vind er een beetje gesneden peterselie bij doen. Knoflook pellen, maar het teentje niet persen!!! Broodjes uit de over halen en nu met de teen over het broodje schrapen, zodat er knoflook op blijft zitten. Hierna de stukjes tomaat erop leggen en je hebt een lekkere snack.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Geroosterd stukje stokbrood met tomaat en knoflook
Ingrediƫnten
stokbrood
olie
azijn
zout
peper
tomaat
knoflook
(peterselie)
Hulpmiddelen & keukengerei
oven of grill
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
130517
Homepage ID
8962
Smaak
N
Teller
7803
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
35
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tascha