zuurkool gestoofd

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/04/1999 - 09:49
Bereidingswijze
Verhit de olie in de braadpan en bak daarin kort de uiringen. Voeg de zuurkool, wijn of kippebouillon,marjoraan, kummel en laurierblaadjes toe.Roer alles goed door elkaar en stoof dezuurkool in ? 20 minuten gaar. Vis de laurierblaadjes eruit en roer de creme fraiche erdoor.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Montignac recept voor gestoofde zuurkool
Ingrediƫnten
1 eetlepel olijfolie, 1 grote ui, 800 gram zuurkool,1 dl. witte wijn of kippebouillon,marjoraan, kummel en 2 laurierblaadjes, 1 bekertje creme fraiche
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
Leuke tips
Heel lekker met een karbonade of varkensfiletlapje, of met rook- of verse worst
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Montignac
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
130516
Homepage ID
11593
Smaak
N
Teller
2403
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de ui in ringen snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
thea_g