Mexicaanse Pompoenstoofpot

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 22:25
Bereidingswijze
Olijfolie verhitten. Ui fruiten. Gehakt toevoegen en rul bakken. Voeg de pompoen en de paprika toe en bak alles even aan. Regelmatig omscheppen. Voeg de tacokruiden toe. Alles in een gesloten pan op laag vuur in plm 15 minuten gaar laten worden. Eventueel wat water toevoegen. Kidneybonen en mais erbij en even doorwarmen. Op smaak brengen met tabasco, zout en peper.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kg pompoen, 1 ui, 1 rode paprika, 2 el olijfolie, 3 ons rundergehakt, 2 tl tacokruiden, 1 blikje kidneybonen, 1 blikje mais, tabasco
Leuke tips
Eventueel rijst en sla erbij
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130514
Homepage ID
9985
Smaak
N
Teller
1418
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pompoen schillen en in blokjes snijden, Ui pellen en snipperen. Bonen en mais laten uitlekken, Paprika schoonmaken en in blokjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kokjet