Koffiekaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 22:17
Bereidingswijze
espresso:een pittige korte koffie
ristretto:extra krachtige espresso
espresso con panna: espresso met slagroom
espresso romano: espresso met citroenschijf
caffe lungo: een lange espresso(minder krachtig)
caffe americano: espresso met water aangelengd
espresso doppio: een dubbele espresso
espresso machiato: espresso met melkschuim
cappuchino: espresso met gestoomde melk en melkschuim
cappuchino classico: espresso met dikke laag melkschuim
cappuchino doppio: dubbele cappuchino
latteccino: cappuchino met meer gestoomde melk
caffe latte: dubbele espresso met dikke laag melkschuim
latte machiato(lait russe): glas gestoomde melk met espresso smaak
caffe mocha:espresso met cacao,gestoomde melk en slagroom
Vertel iets leuks over dit recept
overzicht van diverse manieren om koffie te zetten
Ingrediƫnten
goede espreeso koffie
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
130512
Homepage ID
10440
Smaak
N
Teller
284
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
abc