Bereidingswijze
Meng de zuurkool met krenten, rozijnen en karwijzaad. Verhit de zuurkool.
Verhit de knakworst in ruim water van ongeveer 90 graden.
Snij de broodjes open en besmeer deze met reuzel. Leg er nu zuurkool op en vervolgens de knakworstjes. Garneer met mosterd.
De knakworstjes mogen niet koken om openbarsten te voorkomen.
Gebruik eventueel magere casselerrib of gesneden Gelderse worst.
Verhit de knakworst in ruim water van ongeveer 90 graden.
Snij de broodjes open en besmeer deze met reuzel. Leg er nu zuurkool op en vervolgens de knakworstjes. Garneer met mosterd.
De knakworstjes mogen niet koken om openbarsten te voorkomen.
Gebruik eventueel magere casselerrib of gesneden Gelderse worst.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
130505
Homepage ID
8427
Smaak
N
Teller
288
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht