frankfurhter pistolet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 21:56
Bereidingswijze
Meng de zuurkool met krenten, rozijnen en karwijzaad. Verhit de zuurkool.
Verhit de knakworst in ruim water van ongeveer 90 graden.
Snij de broodjes open en besmeer deze met reuzel. Leg er nu zuurkool op en vervolgens de knakworstjes. Garneer met mosterd.
De knakworstjes mogen niet koken om openbarsten te voorkomen.
Gebruik eventueel magere casselerrib of gesneden Gelderse worst.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 2 pistolets
  • 3 eetlepels zuurkool
  • 1eetlepel krenten rozijnen
  • 2 mespunten karwijzaad
  • 2 knakworstjes
  • reuzel
  • mosterd
  • Bereidingstijd
    0-10 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Tussendoortje
    Recept ID
    130505
    Homepage ID
    8427
    Smaak
    N
    Teller
    288
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    0
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    ellentje