Gevulde peren

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 21:31
Bereidingswijze
De holtes van de peren met het kaas/roommengsel vullen en 2 min. onder de grill zetten. Meteen opdienen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Simpel maar erg lekker nagerecht
Ingrediƫnten
4 grote rijpe handperen

sap van 1/2 citroen

75-100 g roquefort

2-3 el garderoom

peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
130500
Homepage ID
6040
Smaak
N
Teller
175
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Grill verhitten. Peren schillen, halveren (in de lengte) en klokhuis eruit scheppen. De peren door citroensap wentelen i.v.m. verkleuren. De roquefort met de room en versgemalen peper naar smaak fijnmaken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
henny_b_b