spaghetti bartholomeus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 21:13
Bereidingswijze
Neem een grote pan en doe daarin de gezeefde tomaten, de italiaanse groenten en de paprika.Zodra dit aan de kook is ongeveer de helft van de wijn toevoegen en dit weer aan de kook laten komen, en zachtjes aan de kook houden.
De ui schoonmaken en in dunne plakjes snijden en deze bruin bakken en in de pan doen.
Het gehakt rul bakken en ook in de pan doen.
Mengsel in de pan aan de kook brengen, restant van de wijn toevoegen en weer aan de kook brengen.
Saus op smaak brengen en met bindmiddel tot licht gebonden saus maken.
Hierbij spaghetti apart serveren.
Ingrediƫnten
1 pak gezeefde tomaten-
1 paprika-
1 bakje gemengde italiaanse groenten-
1 ui-
ongeveer 250 cc witte wijn-
1 pond rundergehakt-
kruiden: italiaanse kruidenmix-
oregano-
worcestershire sauce-
ketjap-
eventueel tabasco.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130497
Homepage ID
12216
Smaak
N
Teller
113
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wijan