Rode bonensalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 21:09
Bereidingswijze
Laat de boontjes in het vergiet goed uitlekken en schep er dan de olie, azijn, knoflookpulp en uisnippers op. Roer door de tomatenpuree de tabasco, basilicum en naar smaak wat zout. Spatel de puree door de boontjes. Zet de salade minstens 1 uur op een koele plaats (niet in de koelkast)
Ingrediƫnten
- 1 blik rode boontjes

- 1/2 el zonnebloemolie

- 1/2 el azijn

- 1 teentje knoflook uit de knijper

- 1 zeer fijn gesnipperde sjalot

- 2 el tomatenpuree

- 1/2 tl tabasco

- 1 tl gehakte verse basilicum

- zout
Leuke tips
Lekker met geroosterd brood
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
130496
Homepage ID
6040
Smaak
P
Teller
1622
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
henny_b_b