Ham/Kaas Broodje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 20:40
Bereidingswijze
Neem een plakje ham en rol hier een paar plakjes kaas in.
Leg het 'pakketje' op het plakje bladerdeeg en maak de randen een beetje vochtig.
Klap het geheel nu dicht en druk de randen goed aan.
Bestrijk nu de boven kant met het losgeklopte ei.
Schuif het geheel ongeveer 20 minuten in de oven.

EET SMAKELIJK
Ingrediƫnten
Bladerdeeg
Schouderham
Oud belegen kaas
ei
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
130491
Homepage ID
17252
Smaak
N
Teller
1478
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Plakjes bladerdeeg ca 5 minuten van tevoren uit de diepvries halen.
Oven voorverwarmen op 225 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jen_m_m