Bereidingswijze
Bestrooi de kipfilet met zout peper en de knoflook- en paprikapoeder. -
Kip aanbraden, ui toevoegen en op half-hoog vuur bruin braden. -
Voeg de sambal, ketjap en tomatenpuree toe aan de kip. -
Doe het sap van de perzikken erbij tot de gewenste dikte. -
Doe de stukjes perzik erbij en laat het geheel nog 10 minuten sudderen. -
EET SMAKELIJK
Kip aanbraden, ui toevoegen en op half-hoog vuur bruin braden. -
Voeg de sambal, ketjap en tomatenpuree toe aan de kip. -
Doe het sap van de perzikken erbij tot de gewenste dikte. -
Doe de stukjes perzik erbij en laat het geheel nog 10 minuten sudderen. -
EET SMAKELIJK
Aantal personen
3.00
Ingrediƫnten
ca 4 ons kipfilet-
1 ui-
knoflook- en paprikapoeder-
1/2 blik perzikken-
2 el ketjap-
2 theel. sambal-
1 blikje tomaten puree.
1 ui-
knoflook- en paprikapoeder-
1/2 blik perzikken-
2 el ketjap-
2 theel. sambal-
1 blikje tomaten puree.
Leuke tips
Te serveren met witte rijst
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130490
Homepage ID
17252
Smaak
P
Teller
1540
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kipfilet in stukjes snijden -
perzikken in stukjes snijden en goed uit laten lekken -
ui in stukjes hakken.
perzikken in stukjes snijden en goed uit laten lekken -
ui in stukjes hakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht