Chinese Kool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 20:25
Bereidingswijze
bak het vlees in een scheutje olie bruin doe er wat peper en zout over en meng er een theel.mosterd en een theel.sambal doorheen doe er de kool in roer het hele zooitje door elkaar en doe er een flinke scheut ketjap door nog even doorroeren en dan de deksel erop-laat 20 min zachtjes stoven en het is klaar om opgediend te worden
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gr. varkens poullet-1 a 2 chinese kool rijst
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
lekker met rijst
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
130489
Homepage ID
16517
Smaak
P
Teller
655
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij de kool in grote stukken en was de kool
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
saya