Rolade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 20:02
Bereidingswijze
smelt de boter in de pan-braad de rolade rondom bruin-haal de rolade uit de pan en fruit de groenten in ong 3min.goudbruin-doe er de bouillon en de wijn bij en laat even koken-doe de rolade in de pan,de deksel erop en laat ongeveer 1 1/2 a 2 uur op een laag vuur sudderen.-haal het vlees uit de pan en laat even rusten.-kook het overtollige vocht in en maak er een gebonden sju van met 1 thhel.maizena en1 eetl water.(doe de maizena bij het water en roer het glad en doe het dan bij de sju,even in laten koken en klaar is kees)
Ingrediƫnten
rolade-champignons-ui-prei-50gr boter-2dl runderbouillon-1 glas rode wijn
(hoeveelheid groente naar smaak)
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
persoonlijk vindt ik dit lekker met aardappel puree en wortel en doperwtjes
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
130484
Homepage ID
16517
Smaak
N
Teller
5740
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij de groenten in kleine stukken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
saya