Kruidenboter

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 19:40
Bereidingswijze
Roer de zachte boter romig met het citroensap. Voeg zout en peper toe en roer de kruiden erdoor. Schep de boter op een stuk aluminiumfolie en maak er een rol van voor kruidenboterplakjes of schep de boter in een kommetje voor het ma-ken van kruidenboterballetjes. Laat de kruidenboter in de diepvries snel opstijven in ca. 25 minuten. Zet hem daarna nog een uur in de koelkast
Vertel iets leuks over dit recept
lekker op stokbrood
Ingrediƫnten
200 g zachte boter,4 el citroensap,
8 el fijngehakte (gemengde) kruiden zoals peterselie, selderij, kervel, citroenmelisse, dille, bieslook,
Zout en peper,
Hulpmiddelen & keukengerei
aluminiumfolie
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
130482
Homepage ID
15600
Smaak
N
Teller
264
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulsmurfin