Stamppot Veldsla

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 19:33
Bereidingswijze
Kook de aardappelen in een bodem water met een snufje zout gaar. Snij de kaas in blokjes. Was de veldsla en laat ze goed uitlekken. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Maak er met de melk, zout en peper een smeu?ge puree van. Vermeng de veldsla met de puree en laat de stamppot goed warm worden. Schep vlak voor het serveren de blokjes kaas door de stamppot.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1.5 dl melk,
500 g veldsla,
zout en peper,
1.5 kg aardappelen,
250 g extra belegen kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130481
Homepage ID
15600
Smaak
N
Teller
1581
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulsmurfin