Kipfilet In Pestosaus.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 17:04
Bereidingswijze
Snij de kipfilet in blokjes, snipper de ui en snij de champignons in plakjes.
Bak kip, ui en champignons in de hete boter.
Doe de bouillon erbij en laat alles aan de kook komen. Voeg de pesto en de room toe en laat even zachtjes doorkoken
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 g kipfilet, 1 ui, 250 gram champignons - 25 gram boter - 1 deciliter kippebouillon - 4 eetlepels pestosaus (potje) - 2 deciliter Room Culinair of creme fraiche.
Leuke tips
Lekker met tagliatelle en een salade.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
130460
Homepage ID
3066
Smaak
N
Teller
504
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Dutch4you