Up-Side-Down-Cake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/03/1999 - 16:49
Bereidingswijze
Blik abrikozen uitlaten druipen.
Van de 175 gr. boter 60 gr. laten smelten met
de bruine suiker + kaneel.
De rest van de boter met de witte suiker door
elkaar roeren met een houten lepel.
Hierbij iets zout,zelfrijzend bakmeel, melk
+ ei. Door elkaar roeren.
De gesmolten boter+ suiker + kaneel in vuurvaste schaal doen.
Abrikozen er op leggen.
Hierover het beslag, dan in de oven, ongeveer
3 kwartier.
Ovenstand 175.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
cake
Ingrediƫnten
175 gr. boter.
50 gr. bruine suiker
half theel. kaneel
1 blik abrikozen.
50 gr. witte suiker
iets zout
150 gr. zelfrijzend bakmeel
half kopje melk
1 ei
Hulpmiddelen & keukengerei
vuurvaste schaal
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
130458
Homepage ID
14912
Smaak
N
Teller
322
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
slimpie