Babi Padang

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 23:19
Bereidingswijze
Wrijf het vlees in met de kruiden en in wat olie bruin bakken.
Vermeng het meel met het opgeklopte ei.
Leng het aan met het kopje bouillon en doe er de fijngesneden prei bij.
Maak af met zout en peper.
Voeg het mengsel bij het vlees en laat het geheel op klein vuur smoren, totdat alles bijna droog en het vleees gaar is.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 pond varkensvlees
2 grote uien
3 teentjes knoflook
1 theel. djahepoeder
4 schijfjes kentjoer
5 fijngestampte kemirienoten
halve lepel djinten
1 prei
1 kopje bouillon
1 eetl. meel
zout, peper, olie en 1 ei.
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok
Leuke tips
Serveer bij witte rijst.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
129790
Homepage ID
14912
Smaak
P
Teller
211
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vlees in blokjes snijden,
uien fijn hakken
kemirienoten pletten,
prei hakken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
slimpie