Creme Anglaise

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/1999 - 23:09
Bereidingswijze
Breng de melk met het vanillestokje en 20g suiker aan de kook.
Laat even doorkoken.
Klop 2 eierdooiers met 20 g suiker tot wit schuim. Voeg er voorzichtig de melk aan toe onder voortdurend kloppen.
Laat de creme 5 min. indikken op een zacht vuurtje (voortdurend roeren !)
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
saus te serveren bij een stuk chocoladecake !
Ingrediƫnten
Voor 2 dl saus :
2 dl melk
vanillestokje
40g suiker
2 eieren
Leuke tips
Serveer de afgekoelde saus met een stuk chocoladecake.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
129789
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
815
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan