Bereidingswijze
- Steek aan de satepikkers een schijf sinaasappel, rode bigarreaux, schijfje limoen en groene bigarreaux.
- Doe in elke flute 1 eetlepel amaretto en 2 eetlepels toptientje.
- Vul het aan met koude, mousserende witte wijn.
- Leg de sticks op de glazen.
- Doe in elke flute 1 eetlepel amaretto en 2 eetlepels toptientje.
- Vul het aan met koude, mousserende witte wijn.
- Leg de sticks op de glazen.
Afbeelding
Ingrediƫnten
Wijn
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297826
Homepage ID
3885
Teller
2444
Basis
A
Samenstelling
2 stuk(s) sinaasappel (schijfje)
2 stuk(s) bigarreaux (rood)
2 stuk(s) limoenen (schijfje)
2 stuk(s) bigarreaux (groen)
2 eetlepel(s) Amaretto
4 eetlepel(s) toptientje
naar smaak Wijn (wit, mousserend)
Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht