warme kersenwijn

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 00:00
Bereidingswijze
In een pan 1 fles kersenwijn, 2 dl kirsch, 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels honing en 2 kaneelstokjes aan de kook brengen. Een half uur zacht laten trekken. 1 Liter kersen zonder pit op zware siroop en 2 dl koolzuur-
vrij mineraalwater toevoegen. Minstens een kwartier laten trekken.
Ingrediƫnten
Wijn, Anders
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297824
Homepage ID
1584
Teller
88
Waardering aantal
0
Waardering
0
Basis
A
Samenstelling

Voor vier koppen!
*1 fles kersenwijn
*2 dl kirsch
*2 eetlepels citroensap
*2 eetlepels honing
*2 kaneelstokjes
*1 Liter kersen zonder pit op zware siroop
*2 dl koolzuurvrij mineraalwater

Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her