Zat-Nat

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/09/1999 - 00:00
Bereidingswijze
Shaker vullen met bacardi, citroensap, suiker en gestampt ijs. Schudden op het ritme van de beat.
Het kersje in een tulpglas leggen en de shakerinhoud door de strainer er over uitgieten.
Ingrediƫnten
Rum
Leuke tips
schijfje sinaas op de rand van het glas, een rietje en zeer koud serveren... Gezondheid!
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297823
Homepage ID
9411
Teller
80
Waardering aantal
0
Waardering
0
Basis
A
Samenstelling

1 borrel bacardi, 1/2 borrel citroensap,1 koffielepel poedersuiker, 1 schijfje sinaas, 1 ontpitte maraschino, gestampt ijs

Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
papzakje