markusa/gembersap

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/08/1999 - 00:00
Bereidingswijze
Gember malen in de keukenmachine of blender.
Met heet water 3 uren laten staan.
Zeven door een (kaas)doek.
Doe dit bij de geconcentreerde markusa (passievruchten) siroop.
Hierbij ananassap, en om het af te maken, meng hierdoor fijngehakte ananas.
Aanlengen met water.
Ingrediƫnten
Anders, Anders, Anders
Leuke tips
Koud serveren op fijngestampt ijs.
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297821
Homepage ID
9621
Teller
1595
Waardering aantal
0
Waardering
0
Basis
D
Samenstelling

1 liter markusasiroop (concentratie 1:4 ltr. water)
2 ons verse gemberwortel of gembersiroop
1 -2 liter ananassap
ananasvruchtvlees
ijs

Drank
Aan
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kotjie