koffielikeur

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/02/1999 - 00:00
Bereidingswijze
Doe alle ingredienten in een afsluitbare fles van minimaal 1,5 liter.
Schud alles goed door elkaar en zet vervolgens de fles zes weken op een donkere plek. Schud in de eerste weken nog regelmatig, zodat alle kandij oplost. Na zes weken is de koffielikeur klaar en kunnen de koffiebonen er uit gezeefd worden.
Ingrediƫnten
Jenever
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297817
Homepage ID
8733
Teller
422
Waardering aantal
0
Waardering
0
Basis
A
Samenstelling

Samenstelling voor 1,5 liter:
- 1 liter jenever
- 88 koffiebonen
- 22 zakjes vanillesuiker
- 500 gram fijne bruine kandij

Drank
Aan
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
aletmieke