Passievruchtspoom

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/1998 - 00:00
Bereidingswijze
De 2,5 dl siroop in een bak en de 3,5 dl water erbij doen. Deze zonder deksel voor 1 uur in de vriezer zetten. Eruit halen en met een vork goed omscheppen en dit 3x 1 uur herhalen totdat het gruis is.
Ingrediƫnten
Vruchtensap, Wijn, Champagne
Leuke tips
Neem champagne glazen en doe deze 3/4 vol met het gruis en de glazen aanvullen met de Keller Geister of Champagne.
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297805
Homepage ID
7689
Teller
505
Waardering aantal
0
Waardering
0
Basis
D
Samenstelling

2,5 dl Passievrucht limonadesiroop
3,5 dl water
1 fles Keller Geister of Champagne

Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kant