Bereidingswijze
Verwijder de pitten schil 1/2 Galiameloen. Snijd het vruchtvlees in stukjes en wrijf het door een zeef. Roer 4 eetlepels suiker en de helft van het limesap van 1 lime erdoor. Laat het vruchtvlees in de diepvries in ca 2 1/2 uur bevriezen. Roer tussentijds driemaal om. Verdeel het sorbetijs over de glazen en schenk er gekoelde mousserende witte wijn op.
Ingrediƫnten
Wijn
Leuke tips
Serveer direct
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297804
Homepage ID
7689
Teller
648
Basis
A
Samenstelling
1/2 Galiameloen
4 eetlepels suiker
1 fles mousserende wijn
1/2 lime
Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht